Политика на доставка, връщане и възстановяване на средства

Благодарим ви за пазаруването на сайта https://lightgriffin.eu/. Ако не сте напълно доволни от покупката си, ние сме тук, за да Ви помогнем: light.griffin@yahoo.com

1582 София, ж.к. „Дружба“, бл. 218
тел. 0899128620

Доставка

Доставката на електронни стоки е безплатна. Цената на доставка на физически артикули варира според континента.

Връщане

На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП  всеки клиент има право да върне поръчаните физически артикули от датата в рамките на 14 работни дни от датата на доставката им. За да отговорите на условията за връщане, вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Вашият артикул трябва да бъде в оригиналната опаковка. Вашият артикул трябва да има разписката или доказателството за покупка.

Възстановявания

След като получим Вашия артикул, ние ще го инспектираме и ще ви уведомим, че сме получили върнатия от Вас артикул. Веднага ще Ви уведомим за възстановяването на средствата Ви след проверка на артикула. Когато връщането бъде одобрено, ще възстановим по Вашата кредитна карта (или оригиналния начин на плащане). Ще получите сумата в рамките на определен брой дни, в зависимост от правилата на издателя на Вашата карта.

Политика на отказ от поръчка

До 24 часа след плащането на физически артикул Вие имате такса за отказ от поръчката 0%.